Barnehjemmet

Josephines stiftelse er et barnehjem som har plass til 5 ungdommer som i en kortere eller en lengre periode ikke kan bo hjemme hos foreldrene sine.

Vi holder til i et hus på Søra Bråde, som ligger ved Hafrsfjord, ca.15 minutts kjøretur fra Stavanger sentrum. Vi ligger sentralt samtidig som vi har fint turområde rett utforbi døra. Det går mange busser til byen og omegn. Det er barneskole og ungdomsskole i gåavstand, og videregående skoler er bare en liten busstur unna.

Vi vet at de som kommer til oss har det vanskelig på en eller annen måte, og at det kan være skummelt og forvirrende å komme til en ny plass. Alle voksne som jobber her på Josephines stiftelse vil gjøre vårt beste for at du skal trives hos oss.

Når du kommer til oss, vil du bli møtt av noen voksne som vil vise deg rundt og hjelpe deg til å komme på plass. Du vil få en hovedkontakt som skal være den som hjelper deg med praktiske ting, og som du kan ta kontakt med når det er noe.

Hvis du er interessert i å finne på ting på fritiden, har vi i nærområde tilgang til fotball- og håndballbaner, ishall, tennis, idrettshall, turnhall, Hafrsfjord menighetshus og lokaler til Madla speiderforening.

Vi ønsker og å gjøre helger og fridager opplevelsesrike. Vi har reist på hytteturer og dagsturer, og vi prøver å reise på en felles ferietur om sommeren.

Vi har noen gode tradisjoner på Josephines stiftelse. De kan du lese om her