Vil du vite mer om oppdrag som fosterhjem eller vertsfamilie?

Josephines stiftelse har flere fosterhjem, vertsfamilier og miljøterapeuter knyttet til vår fosterhjems- og ettervernsavdeling. Vi ser at den måten vi jobber på, med skreddersøm og tett oppfølging, gir gode og trygge rammer for ungdommene våre. Vi er opptatt av at våre fosterhjem, vertsfamilier og miljøterapeuter ikke skal stå alene i det viktige oppdraget de har, og vi har derfor stor tro på at flere vil kunne trives med å ha et oppdrag gjennom oss, og bli en del av Josephines stiftelse. Er du nysgjerrig på hva det vil si å ha et oppdrag gjennom Josephines stiftelse, så er det flott om du tar kontakt med oss. Vi tar gjerne en uformell prat over en kaffekopp, eller en kort samtale på telefon eller teams. Det å ta kontakt med oss er ikke bindende.

Er dere et felleskap som ønsker informasjon om Josephines stiftelsens arbeid med fosterhjem og ettervern, kan vi stille på samling og gi informasjon i form av et foredrag, en sofaprat eller annen form for presentasjon. Her kan vi skreddersy presentasjon ut fra gruppens sammensetting. Ta kontakt, så finner vi en løsning sammen.

Vi har lang erfaring med å følge opp fosterhjem og vertsfamilier tett. Fosterhjem og vertsfamilier i Josephines stiftelse står ikke alene.

Fosterhjemskonsulent
Silje Hodne
Mob. 454 05 736
E-post

Ettervernskonsulent
Silje Lilledal-Sali
Mob. 459 78 201
E-post